Woonrijpmaken Land van Luna Deel B

ProfielfotoPetra van der Aart 02-12-2020 1029 keer bekeken

Planning woonrijpmaken Land van Luna Deel B

Woonrijpmaken Land van Luna deel B

In de eerste week van januari 2021 begint de aannemer Bevanos uit Utrecht met het woonrijp maken van het Land van Luna deel B.

De bouwwegen worden vervangen door definitieve bestrating, er worden parkeerplaatsen en rolcontainer opstelplaatsen aangebracht, er komt definitieve straatverlichting en er worden voorbereidingen gedaan voor het planten van bomen en andere beplanting.

De aannemer start zijn werkzaamheden in het gedeelte van Hondsdraf bij nummers 6, 8, 10, 12 en 95. Daarna volgt de Hondsdraf tot de kruising met Zevenblad. Deze werkzaamheden zullen tot de 2e week februari duren. De bewoners ontvangen een brief van de aannemer met daarin de aard en de exacte data van de werkzaamheden alsmede informatie wie de contactpersonen van de aannemer zijn.

Verdere volgorde van de werkzaamheden is als volgt:

- Zevenblad nummers 1 -7

- Zevenblad nummers 7 – 11

- Zevenblad nummers 13 -25

- Zevenblad nummers 25 – 31 en 2 -12

- kruispunt Hondsdraf/Zevenblad

- Venkel nummers 6 -13

- Hondsdraf nummers 83-69 en Venkel nummers 1-5

- Hondsdraf nummers 69 – 63

Dit is een globale planning tot begin augustus 2021.

Wij houden u op de hoogte van eventuele wijzigingen.

De bewoners ontvangen voorafgaand aan de werkzaamheden bij hun woning een brief van de aannemer met daarin: de aard en de exacte data van de werkzaamheden alsmede informatie wie de contactpersonen van de aannemer zijn.

De aannemer informeert over de werkzaamheden ook via de BouwApp.

De BouwApp is een app die iedereen eenvoudig en kosteloos op zijn telefoon kan downloaden. De aannemer plaatst tenminste een keer per week een bericht over de aard en voortgang van zijn werkzaamheden. Via deze app kunt u ook vragen over het project aan de aannemer stellen.

(in de BouwApp zoeken onder WRM Land van Luna)

Cookie-instellingen